Misiunea NaturaLight este de a oferi soluţii avansate de iluminat natural, ventilaţie naturală controlată şi răcire naturală pentru scăderea consumului de energie, creşterea confortului interior şi îmbunătăţirea stării de bine şi a sănătăţii ocupanţilor în clădirile din România.
NaturaLight contribuie activ la creşterea calităţii mediului construit şi a eficienţei energetice a clădirilor din România. Viziunea noastră presupune realizarea de proiecte de succes la nivel naţional prin implementarea soluţiilor noastre de înaltă calitate şi performanţă care au la bază utilizarea resurselor inepuizabile oferite de natură.
Obiectivul NaturaLight este de oferi arhitecţilor, proiectanţilor, constructorilor şi proprietarilor de clădiri din România soluţii avansate de înaltă calitate şi performanţă pentru scăderea consumului de energie şi a emisiilor de carbon, creşterea confortului interior şi îmbunătăţirea stării de bine şi a sănătăţii ocupanţilor.
Pentru a ne îndeplini misiunea şi a pune în practică viziunea noastră, avem la bază o serie de valori ce ne definesc activitatea precum:

  • Profesionalism
  • Competenţă
  • Eficienţă
  • Respect
  • Integritate
  • Colaborare
  • Pasiune

Despre NaturaLight

NaturaLight reprezintă materializarea dorinţei de a contribui la crearea unui ambient interior confortabil şi cât mai apropiat de condiţiile mediului natural.

Aportul de lumină naturală şi circulaţia naturală a curenţilor de aer proaspăt recreează în interiorul clădirilor mediul natural şi condiţiile de stimulare fiziologică, mentală şi emoţională la care sistemul biologic şi psihologic uman funcţionează optim şi eficient. Se asigură astfel starea de bine şi sănătatea ocupanţilor din clădiri.

Utilizarea resurselor inepuizabile oferite de natură – precum lumina solară şi vântul – contribuie semnificativ la minimizarea impactului pe care civilizaţia actuală îl manifestă asupra mediului natural, la protejarea naturii şi la încetinirea sau oprirea procesului de încălzire globală a planetei.

Soluţiile de iluminat natural, ventilaţie naturală şi răcire naturală oferite de NaturaLight conduc la economii semnificative de energie pentru orice tip de clădire. Acestea oferă beneficii financiare substanţiale utilizatorilor şi proprietarilor clădirilor.

NaturaLight promovează şi implementează în România sisteme avansate de iluminat natural cu tuburi solare, sisteme de ventilare naturală prin captarea vântului combinate cu control automat, precum şi sisteme de răcire naturală cu materiale cu schimbare de fază. Dezvoltate împreună cu universităţi şi institute de cercetare de prestigiu şi fabricate în Marea Britanie, acestea oferă soluţii ideale din punct de vedere energetic, estetic şi funcţional pentru orice tip de clădire sau de activitate.

Printre clienţii noştri se numără: